Pedicure praktijk

Pedicure praktijk Janz: voor al uw voetzorg

Hoeveel aandacht geeft u uw voeten? Waarschijnlijk minder dan ze nodig hebben! Laat mij uw voeten alle nodige zorg en liefde geven zodat u snel weer op wolkjes loopt. Lees hier alles over de verschillende behandelingen die ik aanbied.

De behandelingen van onze pedicure praktijk

In onze nieuwe pedicure praktijk kunt u terecht voor allerlei behandelingen die uw voeten weer in topstaat brengen. Natuurlijk vallen hier het knippen en vijlen van de nagels onder, en een lekkere crème ingemasseerd krijgen onder het genot van een voet- en onderbeenmassage. Maar ik kan u ook helpen als uw voeten wat meer werk nodig hebben. Kalknagels, likdoorns en schimmelnagels verwijderen is voor mij een routineklus en ik help u daar graag mee. Ook verzorg ik desgewenst een vakkundige medische pedicure, voornamelijk voor onze cliënten met diabetes.

Nieuwe nagel opbouwen

Het kan gebeuren dat u een teennagel in zijn geheel of deels mist, door ziekte of een ongelukje. Of de teennagel is aangetast, waardoor hij er niet meer zo fris of egaal uitziet. Met verschillende technieken kan ik in onze pedicure praktijk de nagel weer opbouwen, zodat er niets meer te zien is van de schade. Zo gebruik ik de technologie van LCN Wilde Pedique. Dit is een uv-gel nagellak die speciaal is gemaakt voor het reconstrueren van de teennagels. De nieuwe nagel is licht van gewicht en flexibel, en zo gemaakt dat hij tegen een stootje kan en lang meegaat. Zo blijft de nieuwe nagel uitstekend zitten, dus u hoeft niet bang te zijn dat u hem verliest of er voorzichtig mee moet omspringen. Na het aanbrengen van deze nieuwe nagel kunt u naar hartelust weer van alles ondernemen.

Ingegroeide teennagels? Laat mij helpen

Heeft u last van ingegroeide teennagels? In onze pedicure praktijk kan ik u helpen. Een naar binnen groeiende nagel kan heel pijnlijk zijn en het lopen bemoeilijken. Het is dan ook belangrijk om deze snel te behandelen, om onnodig pijn en ongemak te voorkomen. De oorzaken van een ingroeiende nagel zijn meestal knellende schoenen en het te kort of scheef knippen van de nagels. Daarom raad ik u aan om na de behandeling in onze pedicure praktijk in uw dagelijks leven de nodige preventieve maatregelen te nemen. In onze praktijk kan ik u de nodige adviezen geven, zodat u hopelijk lang vrij van klachten aan uw voeten blijft.

Kom dus langs in onze praktijk in Katwijk voor een professionele en ontspannende voetbehandeling!

Menu